NAPIHLJIV XGLOO ŠOTOR ZA DOGODKE
PERESNO LAHEK, ODPOREN NA VREMENSKE RAZMERE, POTISKAN PO VAŠIH ŽELJAH

Inovativen in vsestranski – to je šotor XGLOO. Uporabite ga kot paviljon za nepozabno predstavitev vaših izdelkov na promocijskih dogodkih, sejmih in prireditvah.
Odkrijte prepričljive lastnosti reklamnega šotora XGLOO.

OD MAJHNEGA IN KOMPATNEGA 3×3 DO OGROMNEGA 8×8

NAJBOLJ ZRAČEN ŠOTOR NA SVETU

Reklamni šotori XGLOO prepričajo tako z obliko kot s svojo konstrukcijo. Poglejte si video kjer se XGLOO šotor pokaže z vso svojo eleganco.

Letenje in kajtanje sta največji strasti podjetja Skywalk, ki izdeluje XGLOO šotore, zato ni naključje, da ima šotor za prireditve vse prednosti vrhunskega paraglajderja: majhna teža za enostaven prevoz, največjo stabilnost zaradi odlične izdelave najboljših materialov in aerodinamičnega oblikovanja.

NALOŽITE SI SPECIFIKACIJE X GLOO ŠOTOROV
NAŠ ŠOTOR – VAŠA PREDNOST

UV ODPOREN
Visoka UV odpornost z zaščito proti soncu faktor nad 50

OGNJU ODPOREN
Certificirani po standardu DIN 4102-1 (Nemški standard) in CPAI 84 (International standard)

VODOODPOREN
Z uporabo nepropustnega materiala PU, zatesnjenih šivov in vgrajene zadrge.

VETRU ODPOREN
Testiran v vetrovniku, dokazano stabilen do moči vetra 60km/h ob pravilni stabilizaciji.

3D TISK
Popolna fleksibilnost tiska. Če želite enobarven šotor z vašim logotipom ali pa popolnoma realistično sliko. Noben problem.

PREMIUM KVALITETA OD NAJMANJŠIH DETAJLOV

XGLOO šotor za dogodke združuje prefinjeno zasnovo z najboljšim možnim vključevanjem vrhunsko kakovostnih materialov. Ta edinstvena kombinacija je vidna tudi v najmanjših podrobnostih.

VEČ TUKAJ >

VAŠ ŠOTOR, VAŠA POJAVNOST

Želimo, da vaš X GLOO® šotor popolnoma ustreza vaši blagovni znamki, dogodku in ciljem. Zato vam nudimo vrhunski tisk po vaših željah.

VEČ TUKAJ >

LAHEK IN KOMPAKTEN

Vsak šotor X GLOO® je na voljo v priročnem nahrbtniku za hiter in enostaven prevoz do vašega dogodka. Postavi se ga lahko v katerikoli avtomobilski prtljažnik in ga je enostavno prenašati na vašo lokacijo dogodka.

VEČ TUKAJ >

OSVETLITE NOTRANJOST ŠOTORA

Naša LED luč se popolnoma prilega pod spoj na vrhu šotora. Svetlost lahko enostavno nastavite s priloženim zatemnilnikom po vaši želji.

VEČ TUKAJ >

DODATNA OPREMA

Električne in ročne tlačilke, balasti za stabilizacijo in sidra za uporabo na vsaki površini – nudimo vse, kar potrebujete za hitro in varno namestitev šotora za dogodke.

VEČ TUKAJ >