Možnosti tiska

Za napihljive tube šotora imate na izbiro barvne možnosti črno, belo, sivo, modro, rdečo, rumeno in zeleno. Za streho in druge dodatne komponente imate na voljo:

DVE DIZAJN OPCIJI

Za individualno oblikovanje in prilagajanje vašega X GLOO šotora: CLASSIC in DELUXE

CLASSIC

Z opcijo CLASSIC lahko šotor in dodatne dele izbirate v naslednjih barvah: črni, beli, sivi, modri, rdeči, rumeni in zeleni. Poleg izbire barv se lahko odločite ali bo vaš šotor potiskan z vašim logotipom ali grafiko na želenih mestih.

Način tiskanja je toploten transfer folije. Kar pomeni, da se folija najprej prenese na tkanino izdelka, nakar se jo obdela s tlakom in toploto. Rezultat tiskanja je živahen in vremensko odporen.

(slika na levi kot primer tiska)

DELUXE

Opcija DELUXE vključuje celotno površinsko DIGITALNO tiskanje strehe šotora in dodatnih komponent. Pošljite nam vaš dizajn – vključno z CMYK barvami ter logotipi, grafiko ali slike z visoko ločljivostjo, ki jih želite natisniti. Vaš dizajn po meri tako prenesemo na tkanino s kakovostnim tiskanjem in sublimacijskim barvilom.

Končni rezultat je šotor s popolnim tiskom vašega dizajna in izstopajoč izdelek, ki je pripravljen za vaše dogodke.

Šotor je tako trajno natisnjen na eni strani, medtem ko ostane zaščiten pred dežjem in UV-sevanjem, zaradi česar je idealen za uporabo v zaprtih prostorih in prav tako na prostem.  (slika na levi kot primer tiska)

Povpraševanje
PRIMER DIGITALNO PRINTANEGA ŠOTORA – DELUXE

Digitalen print na strehi, stranicah in Canopy-ju (strešici).

Povpraševanje
PRIMER PRINTA S TERMALNO FOLIJO – CLASSIC

Potisk logotipa na stranico s termalno folijo.

Povpraševanje