X GLOO XG 8

Najbolj impozanten model šotora za športne dogodke X GLOO XG 8 je prva izbira za velike zabave in dogodke. XG 8 ponuja ogromen pokrit prostor za zbiranje vaših gostov, predvsem pa vam ponuja še večji prostor za vašo reklamo, oziroma blagovno znamko. Kljub svoji impresivni velikosti 8x8m (nad 26x26ft), ta napihljiv šotor tehta le 42 kg. S pomočjo električne črpalke lahko dve osebi postavita XG 8 v manj kot pol ure. Če ga povežete s XG 6 na vseh štirih straneh, lahko gostite tudi cirkus! 🙂

  • STRANSKA DOLŽINA – 7,85 m
  • VHODNA VIŠINA – 3,7 cm
  • VIŠINA ŠOTORA – 5,0 m
  • POKRITA POVRŠINA – 30,03 m²
  • TEŽA ŠOTORA – 42,0 kg
  • ČAS POSTAVITVE – 25 min
  • MOŽNOST POTISKA – Classic ali Deluxe
KOMPONENTE
XG 8 SREDNJA STENA

Srednja stena razširja strešno površino in ponuja dodatno, zlahka zamenljivo površino kamor lahko namestite vašo blagovno znamko. Uporablja se lahko sama, služi pa tudi kot povezava med streho in katerokoli stransko steno za XG 8.

Ima dodatno zaporo za zadrgo, ki je lahko v vaši željeni barvi, neodvisno od preostalega dela stranske stene.

XG 8 VHODNA STENA

Vhodna stena se lahko uporablja le v kombinaciji s srednjo steno in služi kot vhod in izhod iz šotora. Ima navpično zadrgo na sredini, kot tudi manjši vhod na strani.

Stranski elementi za pritrditev vam omogočajo, da odprete celotno višino stene in jo pritrdite na obe polovici na tube šotora, v kolikor želite gostom dovoliti, da vidijo notranjost šotora brez oviranja.

XG 8 STENA Z OKNOM

PVC okno lahko uporabljate le v kombinaciji s srednjo steno. Zadržuje veter, medtem ko prepušča naravno svetlobo v šotor.

Steno z okno lahko lahko po vaši želji tudi potiskamo.

Preverite možnosti tiska
XG 8 STANDARD STENA

Standard steno lahko uporabljate le skupaj s srednjo steno. Zagotavlja zasebnost in ogromen oglasni prostor. Zahvaljujoč sistemu zadrge lahko standardno steno obrnete po želji, tako, da lahko potiskana stran stene gleda navznoter ali navzven šotora.

XG 8 POVEZOVALNA STENA

S povezovalno steno lahko zlahka združite dva šotora XG 8 med seboj in podvojite pokrito površino. Obiskovalci ostanejo zaščiteni pred vremenskimi vplivi, tudi če se premikate iz enega šotora drugega.

XG 8 POVEZOVALNA STENA NA XG 6

S to povezovalno steno imet možnost, da povežete XG 8 z enim ali več šotori XG 6. To je idealno, če načrtujete prireditve z velikim številom obiskovalcev in / ali za predstavitev številnih velikih izdelkov.

Povpraševanje