STABILNOST IN ESTETIKA

Zakrivljena streha in tkanine iz najkvalitetnejšega materiala ustvarjata ambient, ki prinaša zaščito in odprtost.

KONSTRUKTIVNI PROIZVODNI DIZAJN

Z vgrajeno zadrgo, zatesnjenimi šivi in PU prevleko materiala, naš  šotor zagotavlja najvišjo možno vodoodpornost in brezskrbne dogodke v vseh vremenskih pogojih  na prostem.

POSEBEJ IZBRANI MATERIALI

Materiali X GLOO šotora absorbirajo UV svetlobo in so klasificirani kot “zaviralci gorenja” po DIN 4102-1 in CPAI 84 certifikatu.

schnell-2

Enostaven transport, majhen volumen pakiranja in hitra postavitev, so glavne lastnosti X GLOO šotora.

POVEZIVALNI SISTEM

Robustne zadrge omogočajo hitro in enostavno pritrditev dodatnih komponent. Zahvaljujoč edinstveni vgradnji zadrg, lahko strešne in stenske dele enostavno zamenjamo in v mnogih primerih celo spreminjamo.

Plus, omogoča povezovanje drugih X GLOO šotorov med sabo in s tem povečanje pokrite površine.

modular-2

Možnost pritrditve in odstranjevanja sten, strešic (Canopy) in povezovalnih delov s pomočjo visoko kakovostnih zadrg, vam ponuja največjo prilagodljivost za vaš predstavitveni prostor.

PREMIUM VENTILI

Olajšajo pretok zraka v zračne mehurje, da se šotor hitro napihne. Pri pospravljanju pa ventil samo odvijete in počakate, da se šotor izprazne. Rdeči “anti-preassure” ventili se odpirajo samodejno, ko je tlak v tubah prevelik.

NAMENSKO MOČNEJŠI MATERIAL

V kolikor je pravilno pritrjen, je šotor stabilen tudi pri hitrosti vetra 60 km/h, kar je bilo dokazano z večkratnimi preskusi v vetrnih tunelih.

Na voljo so tudi dodatne komponente za stabilizacijo šotora, ki jih lahko uporabljate na kateri koli površini in v kateremkoli okolju.

all-terrain-1-2

Tako kot v razstavitvenih halah, asfaltu, travi ali peščeni plaži, vam X GLOO šotor nudi učinkovito zavetje in privlačen predstavitveni prostor.